Man får aldrig nog...

Publicerat: 2014-09-17 Kl: 23:25:04 | I kategori: Allmänt

av att träna. Super pass idag på Segersta med fina Rocco. mycket speciell häst det där. Höll på att gå tokigt vid urlastningen då Rocco hade bråttom ut. Madde lastade av honom framtill på den smala luckan då han hade lite bråttom och inte ville stå en minut längre i transporten. Trampade på Madde så föll omkull. Stortån såg inte så kul ut....men det är ju bara att tuffa på. När man rider behöver man ju inte gå på foten :).
Fick som vanligt ett mycket bra träningspass. Men måste ta tag i konditions träning då Rocco är sjukt jobbig att rida. Mycket rörelser!
Demeter fick stanna hemma då jag var i väg o tävlade i går kväll. Var mycket nöjd med både min ridning och min fina fux. Det har ju inte alltid varit lätt med den damen. Är i alla fall färdig kvalad nu även om jag hoppats på högre procent igår men så är det och inte mycket att göra åt. Fick i alla fall en 8:a.
Så vi får se hur mycket tävling det blir framöver.
Nu blir fokus på att befästa bytena. Ett klokt val att börja rida på kandar i alla fall.
Har ju så mycket jobb så det känns viktigare att lägga tid på träning. Kul att träffa Siv också!
Nästa vecka är det dags igen.
Imorgon blir en lång dag. Distriktet har tävlingstermins träff där vi ska fastställa tävlingsdatum för 2015. Då vi för narvarande bara har en anställd på kansliet så ska vi i TK sköta mötet. Så det blir till att åka hemifrån tidigt.
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0