Effektiv!

Publicerat: 2014-09-16 Kl: 17:47:43 | I kategori: Allmänt

Tur det finns lite gulliga ungdomar i stallet nu på em! Det gjorde att jag hann med tre hästar innan snabb middag och nu ska jag strax ut och ha mammas grupper då hon är på tävling igen.
Cassi & Hanna hjälpte mig att göra iordning Kirre, Sirri & Palmir efter insläpp som idag tog betydligt längre tid än vanligt då lektionshästarna nu har ENORMT stor hage. Lär väl ta ett par dagar innan de fått in rutinen igen. Smällfeta lär de väl bli på kuppen också då det är rikligt med gräs.
 
I övrigt tre hästar ridna och två privatlektioner på morgonen, tävlingar i helgen så det gäller att göra sista trimmen nu! :) Fina Dazy med Malin som gjort enorma framsteg sedan vi först sågs för ca ett halvår sedan. Samt Ange och hennes fina känsliga Tequila som jag för övrigt hade ett ordentligt sitspass med förra veckan = träningsvärk! Hihi!!
 
Vädret gör att allt känns så mycket enklare och roligare trotts att vi går mot mörkare och kallare tider.. Hu!
 
 
Lilla Siri har utvecklats fint - snart ett år har gått sedan hon kom till oss <3 Kan nog säga nu när jag ser denna bild att hon är nog nästan dubbelt så bred framtill över bogen numera.
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0