Dagen..

Publicerat: 2014-09-21 Kl: 19:30:00 | I kategori: Allmänt

Så vackra rosor i mammas och pappas trädgård - blev ännu läckrare med regnet på bladen <3
 
Klockan ringde 06'15 och kl.7 var jag på plats i stallet. Många nätter på Ekelund denna vecka..
Calima var först ut och skötte sig sjukt bra utan större missöden och hon fick faktiskt rosett i sin debut! 4:e plats med strax över 64% :) Superkul - borde inte vara några problem att hitta en köpare till henne, det är dock inte dressyr som är hennes starka gren då hon hoppar som en katt!
Siri nästa totto ut och hon var full med energi på framridnigen - milt sagt - väl inne på banan kom hon på att hon skulle gå på toa precis när jag vänt upp på medellinjen vid A. :/ Bara att föröska göra det bästa av situationen då ponnyn envist föröskte stanna,, Efter detta blev hon rätt spänd nästkommande programmpunkter tyvärr. Hon slutade på strax över 62% och några platser utanför placering, detta var även hennes tävlingsdebut.
 
Sedan kom Debro och han är nu i ett ngt mer "valpigt" stadie än tidigare, jag gissar på att han kanske ska växa lite till men det behöver han ju inte alls! Lite skillnad att kliva upp på den bjässen efter att ha suttit på en liten rund D-ponny med pyttesteg. Han skötte sig ok men en regäl miss i skritten drog ner mycket, 61,83% blev slutsumman.
 
Då var LB:2an avklarad och dags för Lag och LA:3 med Hera, hon gick mycket blandat på framridningen, stundtals väldigt fin. Väl inne på banan tappade vi samspel och hon framåtbjudning vilket resulterade i en grov miss mellan galopperna - kostade oss placering och laget vinst tyvärr. 61%
Debro sist ut och han var sjukt fin innan jag skulle in på framridningen. Absolut bästa känslan hittills och det mesta kändes då relativt enkelt, han är så himla stor och vinglig och har jag honom inte helt i mellan hand och skänkel så blir det problem.
Tappade självfallet en del när jag kom in på banan, men många bitar blev riktigt bra och därimellan pannkaka. När alla bitar är på plats blir det dock en sjukt fin häst vilket också domaren skrev - och han fick 8:a på gången :D Många 7:or men nån 3:a ¤:a och en del 5,5 drog ner och slutbetyget strax över 59%
 
 
 
 
Calimas svans efter en fiskbensfläta fått locka håret under natten..
 
 
Siri fick också en betydligt finare och fluffigare svans med hjälp av en fiskbensfläta! Hon har normalt ganska tunn och stripig svans..
Laget kom iaf på en fin 2:a plats även om det hade varit fint  med vinst. tyvärr hade flera av oss alldeles för många dyrbara missar annars hade segern varit vår ENKELT! :/ Nu var det bara ca 1% som skillde..
 
Jag måste även berömma en av mina eleven Malin och hennes fjordning Dazy som tog sin första placering igår och även blev bäst i laget då Div 4 laget hade första omgången i Trosa. Grattis Malin!
 
Nu måste jag umgås med sambon jag inte träffat sedan i onsdags.. Kul att leva med en hästtjej.. ;P
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0