"Halv-dag"

Publicerat: 2014-10-12 Kl: 21:55:43 | I kategori: Allmänt

Idag var jag ledig drygt halva dagen :) Spenderades i sängen mestadels faktiskt, vaknade tidigt som vanligt men låg med datorn och gjorde även en del nytta. Beställde nya täcken ifrån Strömsbergs Gård samt lite grejer från Börjes. Saker har ju en förmåga att ta slut/förbrukas/försvinna..
 
Tyvärr finns inte de superbra Amigo täckena vi har till alla andra hästar utan fick beställa ett annat till lille Kirre som behöver ett mycket litet. Tror det blir bra iaf, måste dessutom vara rejäla i tyget eftersom valackarna går rätt hårt åt dem :S
 
Kom ut till stallet vid strax efter 15 och hade sedan en privatlektion kl.16. Därefter rakade jag Rangun som också dragit en framdoja :( = Pappa inte nöjd, mycket jobb eftersom han har Equi-pak, svindyra sulor fram.
Hann klippa halva Athos innan han skulle gå lektion, får ta resten senare i veckan. Är dessutom mycket missnöjd med min "nya" (köpte den på senvintern i år) klippmaskin som inte klipper som den ska. Var tillslut tvungen att gå och hämta den gamla maskinen men den låter något så fruktansvärt plus att skären är rätt slöa - klipper dock bättre än den nya. Ska komma ihåg att ringa och prata med företaget vi köpte den av imorgon för jag har många hästar kvar all klippa - sedan börjar ju dessutom allt om igen såsmåningom.
 
Jag har i veckan jobbat med hemsidan och ändrat en del på kurs/lägerfronten, dock ej helt klar men in och kika!
www.ekelunds-ridskola.se
Golden Kolibri
Sovdags nu, imorgon väntar en ovanligt tidig måndag nämligen...
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0