Trött......

Publicerat: 2014-11-20 Kl: 23:31:27 | I kategori: Allmänt

Äntligen hemma....vilken dag denna sjukt mörka regniga november torsdag. Började morgonen med min stjärna i ridhuset Melete var så fin. Markträning med Rocco den luringen men det gick riktigt bra men det blir nog ridning igen snart fast markträning innan och efter. Avspänd och fin och rätt som det är så spokar han iväg men jag får det under kontroll på ett annat sätt nu.
Fixade lunch till alla och sedan var det bara att slänga sig iväg till Segersta idag följde en av mina elever med från Södertälje. Kul med sällskap och häst skötare.
Demeter var riktigt fin när jag red och satte några byten men ville ändå att Mads red på slutet då det är en stor hjälp för mig med min skraltiga kropp. Känns så bra nu med Demeter och att det äntligen har vänt. Kul att Mads gillar henne!
Men det är sjukt jobbigt att köra vägen mellan Enköping o Strängnäs i mörker så trött när jag kom hem och det var bara att slänga sig i nästa bil för att hinna till Strömsholm och arbetsmöte med TK Sörmland o TS Västmanland. Precis hemkommen.....imorgon ska jag jobba kort dag sedan är det dags för shopping på eftermiddagen.
God natt
Ann
Gammelmannen Arro Bell för länge sedan saknar att rida honom ..
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0