Träning med två stjärnor!

Publicerat: 2014-11-20 Kl: 22:33:35 | I kategori: Allmänt

Segersta på em idag :D Jag fick ta med båda tottosarna och mamma hade med Demeter. Jag började med Rangun - Mads började med att berömma honom för att han såg bra ut i kroppen, musklad och snygg! Gjorde nog en hel del att jag fick av all eländig päls igen. Sedan började han istället mala på om mina tyglar "-Korta tygeln Madde!" Skulle haft en klicker för varje gång han sa det idag :S Shit de är ju redan svinkorta!!
Det blev iaf ett sjukt bra jobb med Rangun - jag måste våga rida på honom mer och inte "fisa" runt - jag är så himla rädd om honom att jag nog rider på och tar igenom för lite.
Vill så gärna att han ska vara hel och frisk många år till men då måste han såklart också jobba rätt och framförallt vara avspänd när han går.
Tusen tack Mads!!
Min fina fina prins! Som jag sa till Anna Nordin i helgen, " Han kommer att få stanna hos mig alltid - han är min bebis och fantastiska läromästare" Anna svarar fundersamt "- Ja som du utbildat dit"
Tänk när man kan bli lite mindre självkritisk och våga skryta om hur duktig man ändå är som utbildat inte bara denna utan även många fler hästar till trevliga ridhästar på olika nivåer... But I'm on my way!!!
 
Mamma red Demeter fick hjälp av Mads som satt upp för att känna på de där bytena som de tragglar med nu - såg riktigt fin ut.
 
Mille var sist ut och trotts att jag kände mig lite spänd/stressad över tiden så var han fin i värmningen och vi fick även ett bra jobb med honom. Fantastiskt kul att ha två (!) hästar på denna nivå som dessutom har kapacitet att gå ännu längre.
 
Väl hemma igen väntade vår grymma stalltjej - vad skulle vi göra utan henne?! Lycka är det iaf. Vi börjar även få lite ordning och struktur på alla prylar i de olika skåpen tack vare henne denna veckan då det funnits lite tid över för sånt sorteringspyssel.
Hon var dessutom med och hoppade på Kirre i min första grupp vilket gick mycket bra och det gjorde nog en hel del för honom att bli av med så mycket päls igår.
Idag har jag klippt Aztor då hans uppfödare kontaktade mig efter att ha läst här att jag trodde han skulle vara "vild" och sa att han var snäll och van att bli klippt så då blev han illa kvickt ivägdragen på date med klippmaskinen :D Supersnygg blev han!!
 
Sovdags nu! Imorgon ska vi löshoppa!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0