Ny vecka igen...

Publicerat: 2014-11-10 Kl: 22:29:38 | I kategori: Allmänt

Man hinner knappt blinka så är det en ny vecka igen. Mycket jobb har det varit men även hunnit med umgås med alla fantastiska grannar vi har här på landet.
II helgen har ju klubbens fantastiska div 4 lag stor framgång efter två omgångar med tredje platser så var det dags för vinst i finalen och det blev även en total seger!!!!
Superkul!
Nu är tävlings säsongen över bara att ladda för ett nytt år.
Idag har jag hunnit med en hel del och känner mig nöjd. Började med Melete som fått vila över helgen rider ju aldrig mer än fyra dagar i veckan hon var så fin. Demeter blev också ett bra pass vi jobbar på med bytena och till höger går riktigt bra så snart sitter de nog åt båda hållen.
Rocco fortsatt markjobb och hoppas att John är nöjd med mitt arbete på onsdag när han kommer tillbaks. Är bra sugen på att börja rida igen. Efter lunch så hann jag med att rida igenom två lektionshästar Uranos och Elton de var riktigt fina.
Imorgon så får Madde hämta min gamla dator som är på genomgång så sedan har hon något att jobba med! Har lämnat in en annan gammal dator så hoppas att de får liv i den också.
Nu är det dags att sova
Godnatt'
aNN
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0