En riktig dator.,.

Publicerat: 2014-11-06 Kl: 22:32:51 | I kategori: Allmänt

Jag gjorde faktiskt ett inlägg igår, från mobilen - sjukt jobbigt att skriva på.. Men såg imorse att det inte låg ute och inte heller kvar opublicerat :/ Crap - la jag tid på det ionödan!
 
Pissväder idag, hästarna tyckte det var pest ute i snöslasket som drällde ner precis hela dagen = blöta hästar som mer än gärna ville komma in tidigare. Dessa dagar saknar man verkligen det där stoora torkrummet till alla täcken.
 
jaja vad vore en bal på slottet?
 
 
Lektionerna ikväll har gått bra, jag har även haft en medhjälpare/instruktörselev med alla lektionerna - toppen att få hjälp med lite mockning och krattning också. Jossan har lyssnat flitigt hela kvällen i kylan - ambitiös tjej! Planen är att hon ska plugga till ridlärare till hösten sedan.
 
Hade tänkt raka lite hästar på em men pga snön var ju alla genomblöta så jag och Jossan fick rida istället. Jag började med Magic och Karaat som hon även fick testa på efter och så red jag sedan fina lilla Siri.
 
Karaat rids ju inte igenom så ofta direkt men förra fredagen satt jag upp då Hanna E red en privatlektion för mig, superfin ponny även det! Förra veckan var det ju höstlov, något som inte direkt märktes i stallet tyvärr. Barn och ungdomar nuförtiden sover väl igenom alla lov och lediga dagar istället för att aktivera sig och hitta på saker.
Hanna däremot hon var ute från tidig morgon till sen kväll flera dagar och fick då även möjlighet att få rida en hel del, och på fredagen alltså en privatlektion tillsammans med Jossan för mig.
Vill man utvecklas och bli duktig finns ju såna enorma möjligheter på vår ridskola, fina hästar och ponnyer i ett stall där det alltid finns saker att pyssla och hjälpa till med.
 
Vill man måste man däremot anstränga sig en del och verkligen visa att man vill och är beredd att lägga tid och orka på detta - kul är det iaf och fantastiskt kul att få följa/hjälpa ungdomar att utvecklas både på hästryggen och i stallet. Ridning är så mycket mer än att rida!!
 
God natt
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0