Blåst o kyla...

Publicerat: 2014-11-17 Kl: 22:53:33 | I kategori: Allmänt

Fötterna kalla och händerna. Isolera ridhuset står högt på min önskelista. Har varit i kontakt med ett företag som säljer isolering till ridhus hoppas att det kan bli genomförbart.
Det är ju många timmar man tillbringar i ridhuset. En massa hästar som skall ridas så blir man svettig sedan stå och ha lektion. Men jag har blivit duktig att byta kläder och att även gå in o duscha innan kvälls lektionerna annars är det ju helt kört. Påverkar ju även luftrören och stämbanden.
Jag är mycket glad över vårt ljudsystem med öronsnäckor som varit helt överlägset. Har inte peppar peppar ätit pencillin sedan vi köpte ljudsystemet.
I morse började jag med Melete som fått vila efter Strömsholms trippen. Hon var pigg och glad och jobbade på bra.
Demeter fortsatte jag med och bytena till höger blir bara bättre o bättre men vänster är svårt.
Rocco var det markträning igen och det funkade riktigt bra.
Efter lunch kom ett helt gäng med grabbar från Europa skolan för att rida hela 11 st. De har ju specialidrott på schemat och var helt nybörjare men lyckades trava och en del ibland hittade lätt ridningen.
Men det var ju inte lätt - kul att de får prova på andra sporter.
Ikväll hade jag sedan mina nybörjarbarn som håller på att lära sig att rida lätt eftersom Jossan går med på lektionerna på måndagar så fick hon ha lektion och jag longerade en och en under tiden så de kunde fokusera på lättridningen utan att hålla i tyglarna.
Man kan säga att man har ett varierat arbete ena dagen undervisar man elever som tävlar höga klasser och även själva har instruktörsutbildning och nästa dag kan det vara nybörjare som är 7 år eller 17 etc.
Imorgon är det hoppning för Erik igen man kan verkligen säga att veckorna går fort för det känns som nyligen Erik var här.
Nu väntar kudden.
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0