Vad vore livet utan hästar......

Publicerat: 2014-05-14 Kl: 23:50:27 | I kategori: Allmänt

Ja hästnörd är man allt och inte blir det bättre med åren.....äntligen fick vi träna för Mads igen han har ju varit borta då han åkte till Tyskland och tränade hos Patrik Kittel. Vilket verkligen gav resultat i helgen. (4:a i SM)
I somras så debuterade han ju sin fina Jimmie Choo här på meetinget i Intermediare IB (gamla svår B:1) kom då tvåa och jag kommer ihåg att jag fick ståpäls då så fin häst.
Nu är de med i A -truppen i landslaget snabbt marscherat kan man säga!
Idag så tyckte Mads att hon såg fin ut min häst men det kan hon göra utan att det syns att hon inte riktigt är där.. så Mads fick rida henne han blev rätt svettig men oj så fin hon blev och fin att rida.....
 
Nu hoppas vi på att det inte blir för långt uppehåll med träning men vi blev lovade att få träna nästa vecka som inte är våran om han ska till München och tävla veckan därpå annars blir det ju långt tills nästa pass igen.
 
Kvällen avslutades med mina lektioner och min ungdomsgrupp är så kul de har utvecklats helt enormt man kan få ståpäls av det också sitter så bra med stadiga fina händer och då kommer resultaten hästarna blir fina går på tygeln och i bra balans. Jag hoppas att de inte tröttnar på mig för vi har kört stenhårt på sitsen o sitsen o övergångar o övergångar så nu börjar det verkligen sitta. Därefter var det dags för hoppspecialen och alla hästarna hoppade så bra gjorde samma övning som vi hade med Erik igår. En bana med bom i klossar 18 m för varje hinder och så skulle de rida på 5 galoppsprång emellan och hålla rytmen banan igenom.
Nöjd med dagen så nu väntar kudden.
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0