Mera regn vill vi ha...

Publicerat: 2014-05-07 Kl: 21:11:13 | I kategori: Allmänt

Hoppade i regnet idag men det behövs mera sjukt torrt ute och om gräset ska sätta fart så behövs det en del till sedan kan det få bli varmt.
Tack vare att Sofia ej visste att Erik inte kunde komma så var mina hästar inne så då blev det hoppning ändå. Annars hade jag nog skippat det då det är just nu mycket att göra ändå. Tack för det så kul då jag ej hoppat på 2 veckor och jag blir snabbt ringrostig. Båda stjärnorna var superfina dock var Jaqueline sjukt taggad men när hindren blev högre så gick det mycket bättre att hoppa och jag fick in superbra rytm och rätt antal galoppsprång på alla linjer.
Så fina lektionshästar vi har roliga att rida, alla gillar att hoppa pigga och glada. Mitt på dagen så var det bokningar telefon och mail jobb. Det rör verkligen på sig så här års. Så det är ingen risk att man hamnar på sofflocket och pillar sig i naveln i brist på sysselsättning.
Nya elever på gång in hela tiden! Vi har just startat en nybörjargrupp på tisdagar. Samt nya elever i andra grupper.
 
Imorgon är det dags för kurs har egentligen inte tid alls men ämnet och kursledarna gör ju att det får lov att avsättas tid helt enkelt.
Jens Fredricson och Johan Plate det är då inriktning hoppning men också mental träning hur man bäst tränar sina elever samt fångar upp talanger. Så det kommer bli mycket fokus på hur vi fångar upp dessa redan på ridskolan. Ska bli spännande och nyttigt då vi i MRK har talangprojekt och haft ett antal år.
 
Fina Thaleia...
Nu dags för kvällste....med knäckemacka om jag nu vågar äta det efter att ha förlorat en bit tand på samma sätt häromkvällen får tugga på vänster sida...
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0