Fina hästen

Publicerat: 2014-05-04 Kl: 22:51:48 | I kategori: Allmänt

Vad var det jag sa att det är en fin häst vår Bell´s Hera. Hon är ju stor och behövt tid på sig att växa i sin kropp. Snacka om bra skalle aldrig tävlat förut inte ens  varit och ridits borta på någon annan anläggning. Går in och vinner sin första start på nästan 70 % . Dessutom hoppar hon allt man styr på!
Fjärde generationen är det här på gården.
Köpte Fatale min första egna stora häst på 80 talet e: Fantom II betäckte henne med Troll 660 (vår egna hingst) det blev då Kalypso som sedan betäcktes med Briar och det blev Leukothea som betäcktes med Arro Bell och där har vi Bell´s Hera.
Kalypso gick mkt bra på treårs test och är selektionssto. Hon gick sedan på ridskolan i många år och lärt många att rida. Nu lever hon livets glada dagar på Näsbyholm hennes nya matte avgudar henne vore kul om hon betäcktes igen.....
Själv har jag haft bråda dagar. I fredags så var jag i Södertälje och Nykvarn och hade träningar jättekul! Några red jag också man kan säga att det var en salig blandning på hästar islandshästar (3 st) och en ponny och 3 halvblod.
De var nöjda så det blir fler utflykter nu hittar jag ju också....
Hunnit med att umgås med vänner både fredag o lördag kväll. Igår var ju bästa Siv o Dag här så jag fick också mycket bra hjälp med Demeter som har ett spännande humör tydligen exakt som Sivs egna Samoa som antingen sköter sig på banan eller ej.
Trevlig middag efteråt och mycket snack och vad pratar hästmänniskor om ? Jo häst. Idag har jag tagit en ledig eftermiddag och den tillbringades i skogen med Jocke hundarna och bästa grannen en hel del murklor igen så nu håller jag på att koka dem.
Imorgon blir det att rappa på Madde är på C-tränar utbildning så det blir många hästar att rida på förmiddagen.
God natt
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0