Dålig uppdatering i sommarvärmen

Publicerat: 2014-05-24 Kl: 09:16:55 | I kategori: Allmänt

Mamma är lite dålig på att göra inlägg..
Här blir ett lite snabbt innan jag drar till stallet iaf :) Idag har jag bland annat fyra privatlektioner på em och så en drös med hästar att rida då förstås :D
 
Fia är fortfarande rätt dålig så är ganska mkt att hinna med, tur vi haft helt fantastiska praktikanter denna vecka! Två av våra ridelever Sara & Amanda har bott hela veckan och fått känna på hästlivet på riktigt med allt det innebär. De har varit flitiga och gjort allt som behövts utan att klaga på värme eller onda fötter ;P (Amanda hade nu på slutet ganska ont i fötterna efter allt gående hit och dit)  Det är inte så mycket stillasittande när man jobbar med hästar inte.
Igår fick de sluta strax efter lunch då jag tyckte de förtjänade att få komma hem lite tidigare, de har dessutom hjälpt till även på kvällarna i veckan. I torsdags fixade de hästarna åt mig när jag skulle rida ut med två grupper - hade varit svårt att få till utan deras hjälp!
 
 
 
Igår hade jag iaf häcken full att hinna med allt, startade med Elton i ridhuset på morgonen (han ska ju tävla på torsdag i Strängnäs också) Sedan fick han ett välbehövligt bad innan han fick gå ut i gräshagen igen.  Därfter red vi ut, jag, mamma, sara och amanda. Red Hera på utebanan och hon går verkligen från klarhet till klarhet, superfin och massa energi! Även hon ska starta på torsdag.
Efter lunch startade jag med lille Wille och sedan Mille. Kände väldigt snabbt på Rangun också, ca 20min bara mer hanns inte med.. Innan privatlektion för Ebba.
 
Trevlig helg på er!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0