Aldrig monotont....

Publicerat: 2014-05-12 Kl: 22:31:26 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Att leva med hästar som vi i vår familj gör innebär mycket jobb men också mycket glädje. Arbetsdagen kan innehålla mer eller mindre vad som helst. Ibland känner man sig som han i Lasse Åberg filmen på ön som driver kiosk, hamn, mack osv. Han byter bara keps mellan de olika arbetsuppgifterna.
Byter keps gör inte jag men nästan....dagen började i stallet kl.08.00 med att rida fina Melete i ridhuset. Så rolig häst men jag har inte hittat alla knappar ännu speciellt inte galoppfattningarna som inte blir så bra ännu. Sedan blev det lite lätt lösgörande pass på Demeter som var fin håller på att prova en ny sadel som känns jättebra Erro + Adelinde tror jag den heter.
Däremot är den för vid så jag måste lägga paddar emellan så jag hoppas få hem en mindre på onsdag. Sedan snabbt upp på Hera som jag inte ridit på länge då Madde ju har tävlat henne. Sadeln passade perfekt på henne och hon kändes fin. Som tur var så har vi Stefanie här på måndagar som var snäll och tog hand om hästarna då jag sedan fick byta kläder för att kasta mig i bilen för ett sponsormöte på E-kuriren i Eskilstuna där de även bjöd på lunch.
Hann även prata med bästa Pia från Vilsta efteråt. Sedan snabbt iväg handla, ta in hästar- planera lektioner hjälpa Madde med Rocco-äta lite innan mina kvälls lektioner och fantastiska elever och mitt favoritämne: hoppning. Det var banhoppning på utebanan och alla red så bra!
Så fina lektionshästar vi har.
Ja det var idag andra dagar som igår var det plantering av buskar utanför ridhuset. Så man gör det mesta här helt enkelt.
Imorgon är det dags för hoppträning för Erik.
Ann
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0