STOLT!

Publicerat: 2014-03-13 Kl: 22:07:42 | I kategori: Allmänt

Måste skriva lite snabbt! Är såå trött, måste sova.. Men jag r så stolt över mig själv och nöjd med duktiga Rocco som jag hoppade för Erik idag!
Det är mest Fia som hoppat honom eftersom han är lite svår och jag inte riktigt har vågat när det har blivit problem.
Men då Bosson inte är i skick att hoppträna då hans ben fortfarande inte är helt ok fick jag vackert lämna tillbaks Demeter till mamma och ta en annan - på Fias inrådan då Rocco. Jag var MYCKET skeptisk och både nervös och spänd. Usch stackars häst och få upp mig på ryggen då :/
Det gick iaf sjukt bra! Han hoppade allt som en klocka (nästintill iaf) Inga skrämselhinder framme sånär som på "mitt" "sjärtlappshinder" hehe.. Det hade han aldrig hoppat eller ens sett tidigare - gissa om jag var sugen på att hoppa det?
Svar - Nej..
Är dock ingen ide att visa sig ynklig och feg så bara att rida - och såklart var det inga problem. Han struntade väl i att det satt gula rumpdynor på bommen.. . Hoppade även ganska högt - typ 80cm. Fokus har varit på små hinder och att han ska slappna av så några höjder har han aldrig hoppat förutom vid löshoppning. Nu är ju inte 80cm speciellt högt men för oss så är det ändå en bedrift i detta stadiet.
 

Jag har ett delmål för honom i hoppningen och det är att Fia ska starta med honom vid vårt hoppmeeting i sommar - så hon har några månader på sig att träna :) Hoppningen har även gjort enormt mycket för dressyren och framförallt han huvud.
 
Magic var grymt fin även han - Erik kommenterade återigen att han gillar honom :D Jippi!!!
 
På em hoppade jag även Hera - superschyst häst verkligen, hoppar allt man styr på helt obeskymrat. Han även med en kort sväng på Rangun med lite dressyr/jogging inna privatlektion för Ebba/Ronjah och sedan mina ungdomar kl.18-19.
Ebba var duktig men fick skrika en del på henne, kände mig som Mads mot mig igår. "- Gärna på denna sida årskiftet!!!" Han tycker jag är för långsam och slarvig... Men fick lite fart på Ebba iaf!
 
 
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0