Rolig övning igen!

Publicerat: 2014-03-13 Kl: 23:14:36 | I kategori: Allmänt

Hoppa är verkligen roligt! Erik har dessutom verkligen bra övningar som främjar rytm balans och får hästarna att hoppa bra. Även stärker självförtroendet som är så viktigt för att lyckas.
Idag tränade vi på bla två linjer med ett litet hinder 21 m till ett räcke på ena sidan och likadant med oxer på andra som skulle ridas på 6 galoppsprång samt ytterligare hinder förstås.
Hoppade ganska högt på bästa Jaqueline! Sedan var det dags för Demeter som jag inte hittat knapparna på ännu i hoppningen då hon är väldigt olik "mina" hopphästar. Men till slut så kändes det bra hoppade över min komfortzon. Erik peppar en verkligen på rätt sätt.
Nu är det dags redan på tisdag igen och Mads onsdag. Härligt med träning!
Haft en social långlunch idag med fantastiska svärmor som kom på besök. Hon är otroligt rolig. Jocke fick åka iväg hastigt och missade lunchen (hann i alla fall laga den) då han lovat att ställa upp vid en fölning som då skedde mitt på dagen i hagen! Allt gick bra och jag har sett en otroligt rolig bild han fått på mobilen där hingstfölet klättrade över sin antagligen lite trötta mamma som var först föderska och jag tror 18 år.
Jag saknar verkligen uppfödningen det är så kul med föl men vet ju att det mest kostar en massa pengar och är en mycket lång väntan innan man kommer till ridning. Mycket hinner dessutom hända på vägen dit.
På sen eftermiddagen anlände en 5 årig ponny som är här på utbildning och försäljning så det händer saker hela tiden.
God natt
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0