Rapportering

Publicerat: 2014-03-05 Kl: 22:05:52 | I kategori: Allmänt

Jaha då har man tävlat igen. Själv var jag väldigt nöjd med min häst och mig själv direkt efter ritten. Hon var så fin på framridningen och jag är så rädd att överrida på tävlingsbanan så jag försökte bara att rida mjukt.
Tyckte väl att jag fick väl lågt på några programpunkter som var kofficient 2 på. Det kostar ju att få 4,5 då.....
Det var en mycket bättre ritt än förra gången jag red samma klass men fick i princip samma % men så kan det ju vara i dressyr trots att det är samma domare. Nu har hon gått denna klass 3 gånger. Första gången var hon inte riktigt klar för det.
Men nu vågar jag nog rida på mera nästa tävling som är här hemma.
Tycker mer och mer om henne för varje dag.
Idag har hon fått hoppa en bana med mig på ryggen. Med lite hjälp av tjejerna så blev det riktigt bra!
 
Idag var ju teoridag så även Jaqueline fick hoppa banan hon tyckte ju det var superkul förstås. Så nu har jag skaffat lite "hoppoäng" till nästa hoppträning med Erik som vi flyttat till torsdag nästa vecka.
Madde ska ju på C-tränarutbildning nästa vecka. Blir skönt när alla kurser är över. Det är ju något varje vecka känns det som.
Nu hoppas vi på att vi får träna för Mads nästa vecka trots att det inte är vår vecka. Har fått lov av bästa Siv att ta hennes tid så hoppas nu att han är hemma tills dess.
 
Många hästar har fått hoppa idag i alla fall - Millet, Pommes, Thaleia, Magic, Elton, Rocco, Siri och min fina Hera!
Hera har inte hoppat sedan i somras och Madde hoppade henne det gick riktigt bra.
Hon galopperade på så snällt och hoppade alla hinder Madde styrde på. Även Rocco skötte sig utmärkt all hoppning i vinter börjar göra resultat. Vem vet han kanske får komma ut på någon hopptävling så småningom....
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0