Mot Segersta!

Publicerat: 2014-03-26 Kl: 12:59:06 | I kategori: Allmänt

Ja nu sitter jag, morfar och tre hundar i bilen påväg till Segersta för träning, i transporten står Rangun & Rocco. Jag ska rida Rocco och Mads känna lite på Rangun, ska bli kul. Han har inte tränats för Mads sedan i typ november tror jag eller om det till och med var innan han blev sådär mystiskt sjuk i höstas..
 
Jag har som vanligt laddat med välgjorda baguetter, dricka och lite sött (godis blev det denna gång) Lunch  han vi faktiskt kasta i oss innan avfärd - Fia fixade!
Nu på morgonen har jag hunnit med två hästar, ut och galopperat på mjuka grusvägar. Magic först tillsammans med Fia/Pommes & Denise/Hera. Sedan en mycket lycklig Elton som fick gå ut själv - bra får då kunde vi gasa på ;P Han försökte sig på något bocksprång i första galoppen men sedan gick han som spjutet. Jag tänkte att Anders ska få ta honom i helgen om vi ska ta oss ut en sväng tillsammans om det är fint väder så då känns det bra att han  nu fått varit ute och rastat av sig ordentligt. Höll på att "Trilla av stolen" när han sa att vi kunde rida i helgen - haha. Han säger att det verkar vara enda sättet att få umgås med mig nuförtiden.. Konstigt va?
 
Fina Rangun <3
 
Igår var det som sagt full rulle på Ekelund. Vi red Hera, Thaleia, Pommes, Rangun, Rocco, Wille, Magic samt Ylvas stora fina häst som jag tävlade i höstas. Elton, Demeter & Melete gick på skritten.
Lektionerna jag hade igår gick också bra, de fick träna på liknande saker i de olika grupperna. Framdelsvändning, bakdelsvändning, övergångar, raka och böjda spår.
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0