Galen helg till ända..

Publicerat: 2014-03-30 Kl: 21:23:22 | I kategori: Allmänt

Jisses vad mycket som ändå hunnits med i helgen! Helt fantastiskt väder har gjort allt mycket lättare också! Igår var det över 23 grader i solen på trappen utanför mammas o pappas hur ( de har dock tydligen 32 grader i havet och typ 36 i skuggan)
 
I fredags löshoppade som sagt jag och Fia - hela 12 hästar han vi med på fm! Snacka om fart! Siri, Malaika, Wille, Magic, Palmir, Elton, Demeter, Melete, Thaleia, Hera, Calima & Rocco. Alla var duktiga och flera av dem hoppade rikigt bra och ganska högt!
Sedan lunch "på stan" i Mariefred med mormor & morfar innan vi satte full sprutt med att hinna färdigt stallarna innan insläpp.. Blev en ganska sen kväll, kommer inte ens ihåg vad jag han rida på em?
 
Igår var det lördags-kaos, mocking lektion, styrelsemöte, lektion, Vi i stallet kurs, rida två hästar, borsta fem tok-leriga unghästar. Klockan han bli halv åtta innan jag kom in, tur att man har Anders som fixat middag.
 
 
Myggorna har kommit  och hästarna viftar frenetiskt på svansarna i stallet.. Snart dags för dessa söta flugluvor när flugorna exploderar i mängd :/ Rangun & Elton..
 
Sommartid idag vilket betydde mindre sömn.. väldigt lite sömn för min del så jag inte kunde somna igår :/ Upp och ut i stallet innan 8 för lite fix av hag-skydd och täcken samt ställa fram hösilage.

Snabb frukost innan en helt underbar morgonpromenad på 1h "Runt sjön" med hundarna (vi var hundvakt åt Onyx också) Så vi blev ett stort gäng - 6 personer och 6 hundar på morgonpromenix!! Lär sett lite kul ut :D
 
Dubbla lektioner för Ebba, först på Gordon och sedan Ronjah. Därimellan han jag med att mocka det mesta jag hade att mocka, idag hade jag hjälp av några bra stalltjejer med lite mockning :)
Jag han rida en häst innan nästa privatlektion och sedan Lag-möte kl.15 innan jag sedan satte fart med de två sista hästarna innan  hemfärd! Underbart att kunna rida på utebanan i solen, jag red t.om i Piké på första hästen :D

Lycka!!
 
Kram Madde
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0