Fredagkväll nöjd men trött

Publicerat: 2014-03-14 Kl: 22:34:03 | I kategori: Allmänt

Har precis avslutat middag med fantastiskt roliga "weekend gäster". ICA folket är här igen de kommer ju tre gånger om året och en del av dem på andra kurser under året.
Duktiga att rida är de och alltid lika kul att ha här. Idag har Magic gjort debut i kurs sammanhang - oj vad bra det gick! Han gick med i veckan på en lektion också även då gick det super. Han blir nog riktigt bra på ridskolan om vi fortsätter att skola in honom så här långsamt i verksamheten.
Han gick verkligen som en klocka idag kan man säga. Men naturligtvis de andra hästarna också det är bara så himla kul när allt kommer på plats och man får "lön" för mödan. Det tar ju tid att utbilda hästar och skall man få bra lektionshästar så måste det få ta tid.
Det tar många år innan de "arbetar" in sina kostnader men man får ju på detta sätt hållbara och glada hästar.
Morgonen började super - alla lektionshästar fick gå ut i de stora hagarna nu när det torkat upp och de är ju på flera hektar.
Vilken härlig syn att se alla hästar galoppera runt som tokar överlyckliga över all yta att galoppera runt på. Är ganska säker på att vi har nöjda lektionshästar....
Nu sovdags god natt!
Ann
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhh - vad härligt för hästarna!! Lektionshästarnas har det ju så bra - nu får dom leka ordentligt!!// Carina O

2014-03-14 @ 22:49:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0