Äntligen.....

Publicerat: 2014-03-12 Kl: 22:31:35 | I kategori: Allmänt

Idag var vi då på Segersta igen efter ett långt uppehåll eftersom Mads varit i Frankrike och tävlat.  Så kul att få träna synd att det är så långt och tar bort så mycket tid. Vi kom igång lite sent  och körde nog över tiden så det blev stressigt när vi kom hem då det var tvunget med en dusch då jag var genomsvett efter träningen.
Det var en mycket bra träning höll dock på att bli hörselskadad då han använder samma ljudsystem som jag gör när jag har lektion och träning.
Eftersom han jagade på Madde o Rocco i början ganska rejält vilket gav ett strålande resultat  man kan säga att han är engagerad Mads och kräver resultat. Jag fick helt enkelt sänka ljudet.....
Man kan säga att han är perfektionist. Mycket noga med grunderna och jag upptäcker att när man rider själv så nöjer man sig med mindre svar från hästen.....Jag red nästan hela passet utan stigbyglar och kommer säkert känna av det imorgon.
 
Min häst var fin och jag ser redan fram emot nästa träning som är redan nästa vecka då det är vår ordinarie tid.
 
Hann i alla fall med en ute ritt på Thaleia i morse Sofia följde med på Hera. En privatlektion också där jag fick börja lektionen med att rida - så fin islandshäst riktigt häftig att rida!
 
I morgon är det hoppträning!
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0