Snart ledig.......

Publicerat: 2014-06-18 Kl: 23:12:25 | I kategori: Allmänt

Idag sista lektionerna på 4 dagar. Det är ju mycket jobb imorgon ändå många hästar som ska ridas så att man kan vara ledig i 3 dagar (ev att det blir ngt ridpass på midsommaraftons morgon.) Vi har visserligen stallet varje dag tom 6/7 men midsommarhelgen har huset bokats för party av Madde o Sofia så jag o Jocke beger oss åt annat håll och slipper då att arbeta. Ska bli skönt.
Har idag haft två privatelever som kom hit då jag ej hade möjlighet att åka till Södertälje. Efter det så var det mina vanliga lektionsgrupper och ungdomarna hade beställt barbackahoppning.
Herregud vad de blivit duktiga.
Vi bytte dock ut en häst som blev lite glad i "hatten" och bockade en hel del. Nästa grupp valde att ha sadel på och hoppade bana med nya vattenmattor, mur grindar och kombination. Är så stolt över våra duktiga elever och hästar. Kul att ha en sådan fin hinderpark att träna på och att lektionshästarna hoppar alla typer av hinder. Det blir ju lätt så att man ej använder "titthinder" på klubbtävling så det är bra att de rutinerade ryttarna kan hoppa dem på dessa hinder.
Dessutom har våra ungdomar idag dels målat färdigt två hinder men även gjort en specialbom som är mkt speciell vore kul att göra ett helt hinder på samma sätt. Se om vi hinner det.
På måndag börjar vi storstädning av utestallet så det är rent till hoppmeetinget.
 
Veckan efter är det dags för ridskolestallet så det är klart till dressyrmeetinget. Mycket som skall fixas, imorgon skall jag till Torghallen och beställa maten till cafeterian. Antar att alla ska handla så kanske bäst att åka dit på morgonen.
Nu väntar kudden.....
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0