Jag ångra mig!

Publicerat: 2014-06-11 Kl: 21:47:20 | I kategori: Allmänt

Hallå träningsvärk!
Det tog visst ytterligare en dag innan den gav sig till känna ordentligt.. jaja det känns ju iaf att man gjort något vettigt :D
 
Idag har det varit en riktigt bra onsdag - trotts fullspäckat schema!
Jag startade  morgonen med lite mockning och en härlig tur på vallen med Rangun som var helnöjd över att få komma ut trotts farliga höbalar..
Sedan snabbt iväg till grannstallet för en ny elev, spännande, lite nervös innan. Något jag inte hade behövt vara visade det sig :) Fint ekipage och mycket positivt creed fick jag tillbaka - åhh vad glad jag är att jag faktiskt tog tag i ansökan till tränarutbildningen så jag har "papper" på min kunskap och en högre status just som tränare.
Fick mail igår av Lena Svensson - 11/9 ska jag avlägga min examen!! Ska bli så skönt när det är över, har lite teoretiskt plugg att hinna med i sommar. Sedan ska jag lägga full sprutt på att utöka mitt körkort så jag får BE och tillstånd att köra vårt stora ekipage.
 
:D
 
Väl hemma igen red jag och syrran ut på en härlig lite längre tur, jag på Calima och hon med Pommes. Sedan snabbt packa och förbereda Rocco inför Segersta, lunch på 10min och så ut och lasta in!
 
Hade helst tagit med Mille men han ska hopptävla imorgon så inte bästa uppladdningen att åka långt och träna hårt dagen innan. Kom på när jag satt och skrittade fram Rocco att jag ju kunde tagit med Hera, lätt o va efterklok :(
Rocco står ju nänmligen kvar på Segersta för lite träningscamp några dagar innan Mads åker till Rotterdam för tävlingar på tisdag. Får se om jag hämtar hem honom på söndag eller måndag. Han gick iaf väldigt bra - det är nog ett av de, mycket få, pass jag faktiskt känner just så. Är ofta alltför kritisk, speciellt när jag rider Rocco.
Jag vet vilken fantastiskt fin häst det är och blir så besviken när jag inte kan få fram det :/
 
Han ska även få lite "spa", dock bara i sin eländiga mungipa. Helene Rylander som har sin häst på Segersta ska laserbehandla hans mungipa varje dag - hoppas det kan hjälpa lite.  Rylaxen AB
 
Väl hemma igen väntade Ebba och Ronjah i ridhuset, idag valde jag att sitta upp själv efter en stunds jobb. Var på väg redan i söndags då hon också red lektion men tiden räckte inte riktigt till för det.
Ebba tränar för fullt för att matcha förra startens resultat på över 75% i LC, på söndag är det final i Div 3 LB hos Smedstorps RS.
Jag får nästan jaga Ebba för att få fart på henne men efter att jag ridit idag så var det andra bullar! Ebba han knappt sitta upp innan hon frågade "-Vad har du gjort? - Hur gjorde du det här?"
Kan verkligen vara en hjälp att sitta upp ibland - nu fick ryttaren verkligen en aha-känsla :)
 
 
Imorgon har jag många hästar att hinna rida!! och sedan lektioner hela kvällen 18-21, plus en privatlektion innan lunch.
Rangun, Magic, Hera, Shadde & Siri har jag tänkt att jag ska rida, får se om man möjligtvis kan tänkas hinna rida ytterligare någon.
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0