Kändis?

Publicerat: 2014-07-08 Kl: 21:29:24 | I kategori: Allmänt

Hehe.. Igår var det mycket text och bild på mig och bästa Rangun i Strengnäs Tidning :D Ska komma ihåg att fota tidningen imorgon för artikeln går inte att läsa på nätet om man inte är plusmedlem/prenumerant. :/
 
Som sagt är jag väldigt nöjd med tävlingshelgen. Rangun var jag tårögd med när jag red ut från banan i MsvAn i fredags - LYCKA!  och jag har fått SÅ många fina och snälla kommentarer ifrån olika människor som tyckt att jag gjort ett fantastiskt jobb med hästarna och framförallt Rangun. 7år har vi kämpat i blod, svett och otaliga tårar.
Nina Bengtsson sa på framridningen "- Han är verkligen jättefin din häst"
Älskade fina häst!
Idag har han efter två dagars vila fått lufsa ut i skogen och imorgon ska han få gå ut igen med bästisten Mille.
 
Ska se till att ta med mitt minne till Ekelund imorgon och lägga in alla bilder som tagits i helgen!
 
På lördagen gick han också ganska bra, vi missade tyvärr 3:orna (som vi har lättast för) - skit! Samlade skritten och skrittpiruetterna blev inte helt så bra. Ganska ojämnt bedömda blev vi också, det hör liksom till i dressyr ;P Mamma tyckte vi fick för snålt betalt och att det var en bra ritt, PSG är lite svårare än MsvAn och så var det som sagt Nationell status på den klassen.
Han var även anmäld till MsvBn på söndagen och planen var att se hur han gick de två första dagarna och sedan se hur jag ville göra med söndagen. och jag bestämde mig redan på fredagen att inte rida söndagen, min fina bruna har ju som sagt en hel del "skrupler" och jag då är det bara dumt att starta bara för tävlandets skull. Det viktigaste är att han håller och det kräver att jag verkligen planerar hans träning och tävling. Jag vill även kunna bevisa att det faktiskt går att vidareutbilda och tävla på en häst trots problem och förändringar.
Något jag tycker vi lyckats väldigt bra med och jag har en pigg och glad häst som älskar att leva och jobba. Hade inte vi köpt honom så är vi alla i familjen ganska säkra på att han inte levt idag. Vi skämdes så för honom när han kom och idag ångar jag så att vi inte har några bilder eller filmer på hur han såg ut när han kom för 7år sedan..
 

Mille skötte sig också väldigt bra i helgen. Som jag redan berättat så bröt jag ihop både en och två gånger innan tävlingarna dragit i gång i fredags. Sjukt hur svårt det ska vara att rida!
och vilken revanch vi fick när jag till slut ändå valde att rida MsvAn  och blev placerade till råga på allt! Helt fantastiskt vilken bedrift av oss båda!
Det är serierna som sätter käppar i hjulet för oss, piruetterna är egentligen inte heller helt befästa ännu men de är ändå "lättare" än serierna. På lördagen i PSGn fick jag också mycket betydelsefull hjälp av bästa tränaren (förutom mamma då förstås) Mads var på plats för att hjälpa mig, Hanna & Matilda i PSGn innan han själv skulle rida GPn. Han hjälpte mig även litet med Rangun men han ville inte lägga sig i för mycket då han inte sett honom på väldigt länge men även han tyckte Rangun blivit väldigt fin.
Vi missade båda serierna på lördagen :/ 4orna hade vi nog kunnat klara men piltoten var på tok för  långsam och med. I 3orna blev jag hängande i högertygeln och de ville han inte alls och sedan blev han förbannad och slog mot skänkeln.
Mille var också anmäld i MsvBn på söndagen och med honom behöver jag all rutin vi kan få så honom var det en självklarhet att starta även om han gått bra innan och MsvB är en nivå lättare. Intermediarie är vi väldigt långt ifrån så det var inget svårt beslut. Han gick grymt bra och avspänt - helönöjd ryttare och det kära läsare är INTE vanligt. Jag är perfektionist i tävlingsmomentet och mamma var nästan på väg att klippa till mig när jag efter fredagens ritt på Rangun började påpeka saker som jag ju kunde gjort bättre - när hon suttit tårögd på läktaren.
Mille och jag gjorde ett fantastiskt fint program utan missar och det belönades med alldeles för låga poäng. men sån är sporten och det är bara att bita ihop och komma igen, nu tar hästarna det lite halvlugnt någon vecka och sedan börjar träningen på allvar igen. Nästa tävling blir Gripens meeting första helgen i augusti.
Dit har jag anmält:
Mille till MsvA & PSG
 
Rangun till MsvA & PSG
 
Debro till LB &  debut i LA
 
Hera (om hon ej blivit såld) LA
 
Rocco är anmäld men tveksamt om jag rider, kanske bara nån klass.
Han går väldigt bra nu och då vill jag bara träna på och jobba med bytena så vi får se hur jag gör.
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0