Hopp igen

Publicerat: 2014-01-20 Kl: 22:46:45 | I kategori: Allmänt

Fina Millet!
Ja imorgon är det så dags igen. Erik kommer och vi hoppar våra fina hästar igen. Skulle ju egentligen vara lyx att få hoppträna varje vecka men sedan blir det ju ett uppehåll på tre veckor eftersom Madde ska på semester.....och när hon kommer hem så blir det först på torsdagen veckan efter. Hon ska ju på C-tränarutbildning direkt hon kommer hem.
Kul att vi har duktiga praktikanter i stallet så det hinns med mkt som vi ligger efter med. Idag har det tvättats svansar.
Dessutom fick jag så bra hjälp med mina hästar på morgonen så att jag hann rida dem innan Tove + att jag hade en privatlektion på fm.
Tove var ju här också och vi hann med några hästars tänder men inte så många så vi tar alla lektionshästar när hon ska hit för föreläsning då är det nämligen teoridag.
Problemet är ju om de behöver drogas för då kan de ju inte arbeta på kvällen så det måste ju ske när de ska vila.
 
Idag har det hoppats på lektionerna och min sista vuxengrupp var så duktiga. I och för sig var alla det men de har ju inte ridit lika länge och de hoppade en liten bana. Jag hade ett litet lågt sockerbits "hinder" ett galoppsprång framför så att de lättare hittar rytmen.
 
 
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0