Nu så!

Publicerat: 2014-02-18 Kl: 22:09:54 | I kategori: Allmänt

Wohho ett nytt försök med bilderna och nu lyckades det! Här är Bell's Thaleia efter ett dressyrpass med mamma..
 
 
Mitt hjärta! Äntligen på hans rygg igen efter en hel veckas vila pga en mindre sårskada på ena bakbenet.. Han var lycklig och jag var lycklig! Idag kom ÄNTLIGEN den nya klippmaskinen jag strulat med sedan i början av december pga felbeställning osv.. Blir klippning på torsdag kväll för Rangun till att börja med sedan den andra lurvbollen jag har..
 
Denna läckerbit såklart! Traven har vi verkligen fått ett uppsving i och nu känns galoppen istället svårare, tänk så det kan ändras fort..
 
 
I en travöppna
 
 
Galopp!
 
 
 
 
Min "boll" - Roccan-boll :D
 
 
Rangun var inte på fotohumör efter avslutat joggingpass..
 
Mamma & Demeter
 
 
Häst nummer tre ut var "Skäck & fläck"
 
 
 
 
Han har blivit så himlans fin och ridbar :) Ska se till att komma ut och miljöträna något så jag kanske kan våga mig på att tävla lite!
 
 
Häst (ponny) nummer fyra - lilla "Siri", jag har inte ridit henne sedan i typ november då det mest är Fia som ridit henne. Nu är hon dock på semester så då blir det min ponny :) Red henne första gången igår och blev lite förskräckt så då blev det ett tufft och ganska långt pass för den lilla damen, så kände att jag var tvungen att känna på henne idag också och då fick hon vita lindor eftersom vi hade kameran framme.
Det var stor skillnad idag, mycket pga att hon nog var rätt avrastad efter igår - det är ju en ponny med rätt mkt fart.
 
 
Supergo och trevlig ponny verkligen - blir kanon på ridskolan tror jag :)
 
 
Mamma & Bell's Hera som efter en del motstridigheter när man börjar nu börjar se riktigt trevlig ut och komma ihop sig betydligt mer vid ridning.
 
Femte och sista häst innan lunch var inte inräknad i tidsplanen men jag han med honom också, Ylvas fina stoora kille som jag startade på vår hemmatävling i höstas om ni minns? Hon kommer ju och tränar för mamma och eftersom mamma är sliten i sin nacke fick jag den stora äran att sitta upp, jag trodde dock inte att det skulle vara några konstigheter - ingen berättade för mig att han var i lite trottsperiod.. hehe happy surprise  på typ 175cm! Han blev väldigt fin iaf men det är ju inte helt enkelt och "säkert" när man sitter så högt upp! Jag har ju inte heller så många kilon att trycka till med.. hehe..
 
Ganska slut efter denna förmiddag, snabb lunch och sedan grönt kort kurs 12'30-16'30 och därefter syrrans lektion 17-18 = slitna stämband - jag skulle verkligen behöva gå en kurs för att lära mig prata på rätt sätt för jag blir nästan alltid väldigt ansträngd i hals/stämband..
 
Tack mästerfotograf Christina! (inte helt lätt att fota i ridhus inte)
 
Kram Madde
,
Kommentarer
Postat av: Alwa

åh av det ser härligt ut när vårsolen kommer in i ridhuset! :D Kram på er alla!

Svar: Saknar dig :) Ann
Ekelund

2014-02-18 @ 22:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0