Snart är det jul..

Publicerat: 2014-12-21 Kl: 22:51:48 | I kategori: Allmänt

Julgranen är klädd i helgen av Madde. Nu är det bara julklapparna kvar att inhandla och all jul mat. Känns som att man skulle behövt någon dag till. Vi har ju haft fullt upp med julshow och julklapps hoppning och födelsedags firande.
Vår familj har ju lyckats att få till det i december. Först fyller lillebror Mats fru Lena 10/12 sedan jag 13/12 och Mats själv 14/12 mamma igår och 70 år dessutom, pappa idag och så har ju Sofias pojkvän Kristoffer sin födelsedag 26/12.
Så vi vet vad vi gör före jul varje år.
Gårdagen firades mamma på Gripsholms värdshus med julbord.
Julshowen gick mycket bra synd att jag inte har några bilder nytt i år var "frihetsdressyr" med Janne och hans 3 år gamla ardenner. Det var mycket sevärt!
Bla knöt han fast en stor presenning i svansen som han inte brydde sig ett dugg om senare fick han hästen att lägga sig på presenningen och sedan la han sig uppepå hästen som sedan reste sig upp med Janne på ryggen. En motorsåg hade han med sig som han startade naturligtvis utan kedja som han sedan kunde ha på hästen.
 
Se om Madde har några bilder.
 
Julklappshoppningen gick mycket bra tyvärr så blev det ett kraftigt decimerat startfält då det går kvarka i Strängnäs och några hade varit och ridit i deras ridhus med sina hästar. Kvarka är ju mycket smittsamt och inget man vill ha in i stallet.
Nu ska jag sova för imorgon gäller det att starta upp tidigt så att man hinner med att rida på eftermiddagen kommer sadeldoktorn hit för att titta på en del sadlar till hästarna.
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0