Litet uppehåll

Publicerat: 2014-12-15 Kl: 21:42:00 | I kategori: Allmänt

Blir lite blandade bilder ifrån sista veckan som gått då jag varit dålig med uppdateringen här..
Mille var superfin på träningen i fredags - med träns också vilket var extra kul då jag tidigare tyckt han varit lite svårare med det då han gärna ligger på lite väl.
 
I onsdags hade jag näst sista träffen för mitt Grönt kort gäng och det blev till att visa hur man lindar ben och knoppar igen - Jossan valde skrikiga färger till Demeters ben ;P
 
 Vi är inte så mycket för julpynt jag och Anders men denna fina ljusstake får pryda hemmet i år :)
 
 
Igår var det genrep med luciatågsgänget inför fredagens JULSHOW! Här är Agnes och Linnea på renen Palmir dagen till ära!
 
 Dragkedjan på mina älskade stövlar gav upp idag :,,,( snyft! Ska ta med den hem imorgon och lämna in den hos skomakarn. Tur jag har mina gamla Königs som reserv, de är lite stora i vaden men det funkar ju såhär års när man ändå har massa kläder på sig.
Siri kom in skadad idag :( finingen har troligtvis fått en broddsmäll strax ovanför framknät så hon var svullen och halt. Jag fixade ett ordentligt jodopaxomslag så hoppas vi hon ser bätre ut imorgon.
 
Kirre fick hälsa på julgranen som nu pryder ena hörnet i ridhuset, efter jag tömkört honom roade jag mig med att sätta i ljus i den också så den är nu ännu finare.
 
Kram Madde
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0