Äntligen!!!

Publicerat: 2014-08-31 Kl: 20:50:44 | I kategori: Allmänt

Åhh vad jag är glad över dagens arbete!! Vi har påbörjat utrensning av vårt vagnslider där det samlats saker på hög sedan mååånga år tillbaka. Så mycket skit rent ut sagt och nu är vi en bit på väg :D
Idag har vi rensat halva undre delen av byggnaden, blev kanon och så lite grejjer kvar! Nu står det ett enormt berg med skrot som ska till återvinning, en hög med virke som ska kapas till ved och en stor hög med brädor som var så dåliga att de inte ens är värda att kapa för att elda som får bli e höstbrasa.
Pappa har bland annat sparat virke sedan han renoverade stora huset för 25 (!) år sedan.. "-Kan vara bra att ha"
 
Samtidigt som vi röjde (jag, Anders, pappa, Fia & Kristoffer) så hade mamma hoppkurs till vilken jag också gjorde pajer till lunch. Jag hann rida Mille en kortis på banan innan MaskUS möte vid 15 och sedan full spurt mot tävling. Debro skulle få gå en LA:1, egentligen inte optimalt med kort bana men han behöver all rutin han kan få. Dessvärre var vi inte helt samspelta idag och jag min klant åkte ifrån min sadel som jag brukar ha på honom så jag fick rida i hans som inte alls är i min smak och passform. Men men vi ska inte skylla på utrustningen, han var ändå schyst och relativt avspänd så vi är nöjda med det. Hans nästa tävling blir på hemmaplan den 21:a då blir det många starter för min del. Gäller att passa på när det är hemma också.

Debro LB:2 & LA:3
Hera LA:3
Calima ska få debutera på tävlingsbanan i LB:2
Siri ska även hon göra sin debut och får gå med stora hästar i LB:2
Ser jag fram emot! :)
 
Siri
 
Imorgon kör en ny fullspäckad vecka igång och vi har en så himla gullig och bra praktikant hos oss nu under tre veckor. Denise som också var hos oss tre veckor i våras. Stor guldstjärna till henne som varit behjälplig och extra denna helg med gårdagens öppna hus osv :)
Kul med praktikanter som vill och är intresserade!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0