Gräs!

Publicerat: 2014-04-30 Kl: 13:57:01 | I kategori: Allmänt

Finns det något härligare än att släppa hästarna på gräs?!
Igår var det premiär för unghästarna som fick gå ut i gräshage några timmar på em för att börja vänjas in. Vi trodde det skulle bli stoj och stim men de körde i princip direkt ned sina huvuden och började beta.. Jag som hade mobilen för att fota glada hästar redo - inte som ett ko-släpp inte! haha.. De står väl visserligen typ helt still i ett halvår utan att få komma ut så det är väl inte så konstigt om de har spring i benen..
 
Rangun blev jag riktigt sur på imorse (för att inte tala om pappas reaktion) han hade fått svansremen mellan bakbenen, troligtvis när han legat på natten, och jag såg det inte fören jag släppt honom i hagen.
Han och Mille sprang i full kareta och vips rök en framsko :( Så det var bara att knata för att hämta lockbete och släppa in hästen i boxen igen.
Han får verkligen INTE tappa skor, hovarna är superdåliga och går sönder för minsta lilla - särskilt nu när det blir varmare och torrare. Dessutom har han sina "sportsulor" på framhovarna - han är bortskämd med Equi-pak för att minska belastning och slitage. De är svindyra och tar tid/mycket jobb att fixa vid varje skoning = pappas favorit - NOT!
 
Nu på morgonen har syrran åkt till Strömsholm för en ny omgång av Talangprojektet i Hoppning, hon tog med sig Pommes och innan kursen startade har hon varit och träffat sin mentala coach.
Hon lär komma hem superpeppad imorgon!
 
Hopp-brudar!
 
Jag och mamma har ridit fyra hästar, jag Hera som gick bästa passet hittills. Sedan Rocco som också gick bra, fick hjälp av mamma på läktaren. Mamma red Demeter och Thaleia och pappa har spenderat hela morgon/fm med att tömma den enorma dygnhögen! Superskönt att få lite mer plats och bli av med all skit!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0