Berg o dal bana dag......

Publicerat: 2014-04-08 Kl: 22:38:43 | I kategori: Allmänt

Fy vad jag är slut. Dagen började i alla fall bra med hoppträning. Klurig övning med två linjer böjt spår 24 m som skulle hoppas med 7 galoppsprång. Där första hindret inte höjdes utan något lägre in för att sedan kunna hålla ihop galoppsprången in på en avslutande oxer som höjdes.
Jaqueline blir ju lätt het...men till slut så satt det. Var lite lättare med Bosson denna gång eller kändes lite bättre så jag hoppade lite högre med honom. Jag har ju ett stort kontrollbehov och det måste kännas helt hundra för att jag ska vara bekväm på högre höjder. Superkul och nyttig övning så nu är det bara att se till att träna lite oftare - jag har ju inte hoppat ordentligt på 3 veckor.
Efter lunch så kom den fina Oscar för träning och tillpassning av sadel då Jimmy/sadeldoktorn var inbokad. Sadeln fick stoppas om och sedan gick det som smort. Jag red honom först innan matte tog över. Kul att rida en så fin islänning!
Sedan var kaoset ett faktum vi hann ju ej med allt då det var fler som skulle ha hjälp och det sedan var dags för lektioner.
Hade ju tänkt hinna provrida en ny sadel på Demeter men det "sket" sig. Jimmy lämnade i alla fall 3 sadlar som vi ska prova. En till Palmir o en till Sofia och så en som Madde ska prova på Millet imorgon på träningen för Mads.
 
Jag var så stressad så när jag sprang runt med en sadel på armen så snubblade jag platt fall och så hade jag en TERMOS i fickan (stor jacka) naturligtvis landade jag på termosen så nu har jag en stor lårkaka/ på låret så jag hoppas det funkar att rida imorgon....typiskt.
Imorgon är det en ny dag och nya tag...
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0