Trevlig lunch i alla fall

Publicerat: 2013-09-30 Kl: 23:19:40 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Jobbar mkt gör vi allt men en hel del trevligt klämmer man in i mellanåt. Idag tex så åt vi lunch hos en granne. Värsta middagen med sill tårta och potatisgratäng, vildsvin och kantarellsås!
Det är sådana saker som sätter guldkant på tillvaron. Men vi äter i princip alltid bra lunch - nu var det ju extra lyxigt att ej behöva laga maten själva.
Vi brukar turas om den som lagar minst lunch är nog Jocke även om det naturligtvis händer.
Idag så blev det uteritt jag o  Madde red ut på Demeter och Rocco. Ganska mycket galopp blev det i alla fall och det var mycket "nybökat" efter vildsvin.
Undrar hur mycket vildsvin det finns i Hista skogen?
Snart har vi dem här på gården för nu håller ekollonen på att ramla för fullt. Förra året tog de sig till och med in i trädgården för att äta ekollon vid poolen!
Gott kött är det i alla fall.
 
Har hunnit med att tömköra några hästar. Arro Bell har fått arbeta för första gången på mycket länge. Han var så glad har ju varit halt väldigt länge men nu sett oförskämt fräsch ut när han springer runt i hagen. Det har ju varit så mycket annat i september så han har fått vänta. Men ska nu sätta igång honom med lite tömkörning så är tanken att jag ska rida honom kanske 3-4 dgr i veckan. Han tycker verkligen inte om att vara pensionär. Men han har ju nu i september fått börja gå på skritten och idag var det då dags för arbete på töm.
Har även tömkört Palmir idag.
Shadow har gått ett lektionspass idag och det gick riktigt bra! Han verkar tycka att det är kul att gå i grupp. Eleven som red la till och med bort spöt för han var så pigg.
På ridlektionerna idag så var det halter på schemat. Imorgon är det clinic/föreläsning istället för ridlektioner.
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0