Fina hästar

Publicerat: 2013-09-23 Kl: 21:37:07 | I kategori: Allmänt

Ja något som funkar är iaf ridningen :) Fattar inte hur det går ihop när det mesta annat känns helt åt det motsatta hållet.. Eller ja.. det är faktiskt sjukt kul med mina ridgrupper just nu också!
 
Gårdagens tävling är ett bevis för att ridningen funkar - tre starter med två placeringar som resultat. Bell's Thaleia var först ut i LB:2. Hon var egentligen inte alls speciellt bra förberedd för detta men hon fick åka med lite på ett bananskal då jag inte tyckte att Calima var redo då det var henne jag tänkt rida ifrån början (kanske är någon som sett att Elton var anmäld men det var bara för att Calima ej hade licens ännu)
Jag har inte ridit Thaleia speciellt mkt alls sista tiden då det mest är Fia som rider och har lagt största fokus på hoppningen.
Hon skötte sig iaf över förväntan och vi blev faktiskt inte alls långt ifrån placering i resultatlistan, ett par missförstånd/ryttarmissar mindre så hade tösen också fått rosett minsann :) Dryga 63% är jag iaf mkt nöjd med och vi fick hela nio 7:or bland annat på hennes gångarter vilket jag tycker är extra kul eftersom hon har det lite kämpigt i traven ännu då frambenen inte riktigt hinner undan så hon slår i sko ibland bland annat.
Eftersom jag åkte helt själv så har jag tyvärr inte en enda bild på oss ifrån tävlingen :/
Så bjuder på en bild ifrån Erik-hoppning för några veckor sedan med Fia i sadeln.
 
Jag åkte hem och hämtade Demeter & Rangun till nästa klasser där Demeter var först ut, mamma skulle egenligen ridit (det är ju ändå hennes pålle) men hon kände sig inte alls sugen på att tävla med allt som hänt osv så jag erbjöd mig att rida då jag tyckte det vore synd att "kasta pengarna i sjön".. Tur var väl det eftersom hon gick så bra! Henne har jag ju inte heller ridit mer än lite hoppning då och då de senaste månaderna, däremot är det ju jag som ridit in och även ridit henne mest de första åren så vi känner ändå varandra ganska väl.
Nästan 68% och en 4:e plats blev det i LA:3! Domaren gillade henne och trodde hon kunde bli riktigt fin :D Kul!
 
Nästa och sista häst ut var min lilla "Ragg-strumpa", han som känts som "en miljon" hela veckan - gissa om jag hade höga förväntningar?
Tråkigt nog kändes han inte alls lika fin på framridningen och modet sjönk något, dessutom var det välidgt mycket ekipage där samtidigt och banan slutar ganska rejält vilket gör man kan inte rida "hur som helst" för man vill inte göra några rörelser i nedförsbacke :S Finns alltid saker man kan skylla på men i det stora hela blev han ändå ganska fin innan start och väl inne på banan gick han som en klocka och presterade ungefär som han brukar med ett par onödiga 5,5 &5 i protokollet hamnade vi på 65,54% och en 3:e placering i MsvB:4
Nöjd men ändå inte nöjd eftersom han varit så fin i veckan.. Något som irriterar mig också är att det var såå liten marginal upp till vinnaren.. Grr bara att rida bättre nästa gång helt enkelt!!
 
Tyvärr inga bilder på de två andra heller men vet att vi hade en elev där som fotade som bara den så jag kanske kan få några bilder av henne :)
 
Blev en liten hoppbild på mig och Demeter istället :)
 
Kram M
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0