Bara att jobba vidare..

Publicerat: 2013-09-28 Kl: 21:03:27 | I kategori: Allmänt

Efter en tung fredag så är det bara att jobba på. Har ett härligt gäng här på kurs 4 mammor och 6 barn! Varav 2 killar den ena killen vill köpa Gordon för en miljon men Madde sa att det räckte med en halv...
De verkar ha kul just nu hoppar barnen hinder i ridhuset och leker ridlektion. Precis så som barn ska växa upp. Utan att hänga vid dator och Iphone.
Men ljudnivån är ju relativt hög om man ska vara snäll.
Imorgon ska Magic gå med på kursen första passet och det blir det första arbetet som han gör här på ridskolan ska bli kul Cecilia fick prova idag på em efter att Madde hade ridit. Han var ju ganska pigg eftersom vi ej hunnit rida de sista dagarna.
Vi har ju haft andra tråkigheter här på gården. Calima är sparkskadad och står för närvarande på Mälarens Hästklinik. Sövd och rengjord sår men  det ska inte vara någon fara se vad prislappen hamnar på bara. Har ju valt bort Strömsholm då vi fått betala hutlöst mkt pengar det sista året så får vi se om det här blir billigare.....man har ju inte så mkt att välja på som hästägare längre men det måste uppenbarligen finnas pengar på djursjukvård att hämta då det är riskkapitalbolag som köper upp de stora djursjukhusen.
Nu är det vilodags
Ann
Kommentarer
Postat av: Ebba

Nehe! Gordon är värd sin vikt i guld och då blir det allt lite mer! :D

2013-09-28 @ 22:21:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0