Vilken träning

Publicerat: 2013-10-30 Kl: 22:48:51 | I kategori: Allmänt

Vilken tuff dag i dag! Men oj så roligt det blev. Tekniken strulade på morgonen så vi blev färre i stallet. Så det blev stressigt att få till mockningen innan Äventyrslägret kom vid 10.
Jag fick äran idag att ta hand om de som ville hoppa. Tänk vad det är nyttigt med hästar och ridning och vilken glädje det ger!  Vilken bra träning för både kropp o "knopp".
I min värld bästa sporten där man kan träna på sina egna villkor. För att bli - bäst eller för att det är kul eller för att bli bättre på den nivå man är. Rida tillsammans med andra, gemenskap etc.
Träna koordination, rehab: mig själv har ridningen hjälpt tillbaka efter skador som tex min nackskada.
Ändå så räknas inte ridningen på samma villkor när det gäller avdragsgilla träningar för anställda. Ridning räknas som en rikemansport!
Många år som det kämpats med en lagändring men  politiker är ju inte kända för att vara snabba direkt!
 
När Äventyrslägret var färdiga så var det ju bara att lasta och åka för egen träning. Mot Segersta och Mads, naturligtvis var det broöppning så lite stressigt kändes det innan vi var på plats.
 
Min fina fux var superfin! Vilken utveckling - Mads sa att den utveckling som skett med hästen på 3 veckor är inte möjligt att få mera av på så kort tid. Kul att Mads gillar henne. Åh vad hon jobbar på vilken hjälp jag fått och det är så kul att träna kontinuerligt.
Nu är det bara att jobba på så hon blir starkare tävlings säsongen är över.
I helgen är det partydags men först ska det klaras av en mängd privat elever. Kul! Imorgon hoppas jag att jag hinner med båda pållarna på morgonen innan Äventyrslägret för sedan bär det av till Strängnäs för hårklippning.
 
Ikväll har vi ridit Ridborgarkadrilj igen kan den utantill. Du har väl tagit Ridborgarmärket i år? Annars hör av dig så fixar vi det. Hjälp Mariefreds Ridklubb att vinna hinderparken i år!
 
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0