Trött på tjafs

Publicerat: 2013-10-22 Kl: 22:22:38 | I kategori: Allmänt

Imorgon är vi åter full styrka i stallet! Madde är efterlängtad.
Sofia var ju på Hölö hästklinik igår med tråkigt resultat. Kolibri är ju en riktig otursfågel men vi kan lugnt säga att hon kostat mycket pengar sista året och har ju inte ens kommit tillbaks i träning någon gång. Vi har haft otur med den veterinära biten också då vi lagt mycket pengar på Strömsholm och de sista räkningarna där var ju väldigt onödiga och mycket dyra.
Så nu har vi valt att byta klinik och är väldigt nöjda med det. Dessutom är allt mycket billigare!
Nu har vi eller rättare sagt Axel hittat felet till de oförklarliga smärttillstånd hon drabbats av och har igår tappat ut mycket blodvätska som bildats i ett framknä.
Hon måste opereras - igen och nu på torsdag. Då har vi ett annat problem - Agria som inte ersätter detta då man har en beloppsgräns på 17.000 kr för hälta och då vi haft många onödiga veterinär räkningar från Strömsholm i början av året så är pengarna slut på försäkringen.
I min enfald trodde jag att det är skillnad på hälta och hälta. Om en häst blir akut sjuk och måste ha stark smärtlindring för att stå ut så trodde jag att det föll under akut sjukvård Axel ville helst att hon skulle opereras direkt men Dylan som är kirurg på Mälaren Hästklinik kunde inte förrän på torsdag och ville ej heller att det skulle göras tidigare då det var bättre att vänta några dagar pga av ingreppet i måndags.
 Så nu ska vi se över våra försäkringar också......
Med beloppsbegränsningen som är nu så gäller det verkligen att veterinärerna hittar ev fel direkt samt inte kostar skjortan. Ska man sedan åtgärda något så är ju pengarna snart slut om man tex måste göra ett operativt ingrepp.
Suck!
Men vi får se det positivt förhoppningsvis så blir hon nu helt bra denna fantastiska häst.
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0