Onsdag kväll lider mot sitt slut!

Publicerat: 2013-10-16 Kl: 23:09:17 | I kategori: Allmänt

Kort inlägg idag:
Rangun är på bättringsvägen bara en dag pencilin kvar. Idag fick jag ta in honom mitt på dagen för han började springa i hagen som bara den. Han har ju gått själv nu och det gillar han inget vidare.
Några privatlektioner har jag hunnit med idag -kul.
Firat Sofia som fyller år idag. GRATTIS!
Har även hunnit samla några hopp poäng inför nästa veckas hoppträningar för Erik. Dock ej på mina hopphästar eftersom jag haft ganska många lektioner med hoppning så de har fått hopp tillräckligt tycker jag denna veckan.
 
Erik brukar kolla av hur mkt vi hoppat mellan träningarna och vi har kommit fram till att man kan skaffa hopp poäng på många sätt: titta på hoppning, ha hopplektion, hoppa själv
Så nu har jag ganska många det fick bli Demeter som jag skuttade lite med inget avancerat då jag inte hoppar henne i vanliga fall utan det gör ju Madde.
Madde har hoppat både Mr Magic och tro det eller ej San Rocco!
Han skötte sig bra tycker jag, viktigt med varierad träning för alla hästar. Våra går mycket ut i skogen samt hoppar (dressyrhästarna) och hopphästarna går ut i skogen och dressyrarbetas. Precis som det ska vara!
Min fina Demeter får ju dess emellan även ut och hopptävla med Sofia och med goda resultat.
Sofia har hoppat Pommes men Thaleia har lite hoppvila och får just nu bara gå ur i skogen och arbeta.
 
Idag har jag haft 2 hopplektioner igen hästarna (och ryttarna) förstås super idag igen. Palmir går från klarhet till klarhet han är ganska svag och har inte så mkt rid kondis.
 

Grattis på 23 årsdagen!
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0