Hoppa! Hoppa!

Publicerat: 2013-10-08 Kl: 22:33:45 | I kategori: Allmänt

Hej,
Ett litet uppehåll på bloggandet då tiden har helt saknats de sista dagarna. Gårdagen så hade jag clinic på kvällen och red fina Athos igen -  allt lite kär i honom så rolig att rida och fin! Härligt tryck får man i honom. Clinicen handlade om lösgjordhet. Jag visade från början hur jag lägger upp uppvärmningen för att få hästen svara på hjälperna. Bra att se från början. Jag red även fina Bosson. Han är ju betydligt svårare men oj så rolig att rida han har ju en arbetsvillighet som man skulle önska på flera hästar.
Bosson älskar att arbeta!
Idag har det då varit hoppning för Erik. Det var så kul! Kan inte påstå att jag såg fram emot det. Jag som hade jobbat upp självförtroende och allt kändes ju super inför sommaruppehållet.....så går man och ramlar av och allt förändras. Dessutom så har jag ju av med denna jobbiga höst ej prioriterat hoppningen. Har ju haft fullt sjå att bara göra det viktigaste och hoppning är ju färskvara.
Jag har ju alltid hoppat emellan träningarna på båda mina fantastiska hopphästar - Bosson o Jacqueline. Men nu har det fått stå tillbaks.
Är så glad över att ha förmånen att få Erik att komma 2 ggr i månaden han är verkligen så duktig och har hjälpt mig massor samt coachar super. Idag gick det så bra med båda hästarna men jag var osäker och började på uppvärmningen inte så bra kändes som jag hade glömt bort hur man gjorde när jag red på hindren. Men sen så satt det där. Idag gick det allra bäst med Bosson även om Jacqueline gick bra men hon har tappat mkt i muskler och kondition när hon fick vila i ca 3 veckor pga av en galla som jag ville skulle gå ner innan vi satte henne i arbete.
 
Så Jacqueline kändes lite trött och behöver ridas igenom på marken så det är bara att ta tag i den biten och hoppas att riktiga matte kommer ner och rider igenom henne också.
Men det har varit sjukt varmt idag och flera av lektionshästarna var påverkade av värmen ikväll. De har ju satt vinterpäls en del av dem och det tar ju på orken när det är så här varmt. Så det är bara att ta framklippmaskinen. Jolita o Grappan är prio 1.
 
Fin bild på Millet bjuder jag på!
De andra hästarna gick också bra tyvärr så gick Thaleia omkull idag så Sofia kände sig inget vidare ikväll.
 
God natt
Ann
 
Kommentarer
Postat av: Lotta Berglund

Athos kommer alltid att vara den härliga, mysiga och goa hästen för mig!!! Kul att han fortfarande är fin och känns bra. :-) Ha det så bra! ///Lotta

2013-10-09 @ 07:02:53
Postat av: Ann

Han är finare än många vanliga halvblod. Du får komma o prova...

2013-10-09 @ 23:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0