Haahaa!

Publicerat: 2013-10-28 Kl: 21:46:21 | I kategori: Allmänt

Idag fick den där eländiga hårbollen Rocco ett tufft dressyrpass (ja han ser redan orakad ut trotts det bara är drygt 3 veckor sedan han hade date med klippmaskinen)
Jag var ju lite "besviken" över i onsdags då han torkade medan jag red efter att Mads ridit, idag blev han riktigt löddrig  made by me och bara mig! Fattar inte varför det ska vara så sjukt jobbigt att rida den där fina hästen?  Galoppen fungerar ganska ok men traven är ju som att rida en låång låång häst.. :/ Det blev iaf en vädligt fin Rocco till slut och då var jag förstås tvungen att duscha honom efteråt.
På onsdag blir det Segersta igen!
 
Rangun han jag också med på fm, ett lite kortare pass i ridhuset. Inser att jag verkligen måste klippa honom för han blev ganska svettig bara på det lilla vi gjorde idag. I övrigt känns han iaf fin om än lite oriden, jag hittade en tävling förrra veckan till honom men insåg senare att det kanske blir knöligt att får till träningstid inför då jag går på kurs fyra dagar i sträck dagarna innan tävlingen. Såg igår att jag kommit med iaf så måste bestämma mig snart hur jag ska göra :/
 
 
 
Har fått ytterligare en häst rakad idag - Jacqulines tur i ordningen. Imorgon tänkte jag ta Athos och sedan är det väl typ dessa kvar: Palmir, Uranos, Ronjah och frågan är om Bosson skulle gå att klippa eller om han blir skvatt galen?
På em hade vi "Äventyrslägret" hos oss för ridning och häst-pyssel, de ska komma varje dag till på torsdag.
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0