Snart lektionsdags!

Publicerat: 2013-11-23 Kl: 09:21:56 | I kategori: Allmänt

Ja då närmar sig semestern med storm steg och som vanligt är det massor att tänka på innan som skall förberedas för de som ska sköta ruljangsen.
Tur att man har duktig personal!
Snart börjar min "vanliga" lördags lektion. Sedan kan jag nog fixa med lite inför resan innan kursen drar igång. Kl 14.00 så är det funktionärs kurs. Så många av MRK:s duktiga funktionärer skall drillas. Det blir alltså en ridkurs med mat och övernattning som avslutas i morgon mitt på dagen.
Några av dessa rider nu på morgonen i sin ordinarie grupp så det blir mycket ridning för vissa denna helg.
 
Roligt att ridklubben uppmuntrar de som arbetar ideellt i föreningen.
 
På söndag så är det tävlingsmöte för de som vill tävla för ridklubben 2014. Hört att det är fler som jobbar för att vi ska få ihop många lag 2014. Får hoppas att det blir så för det är roligt att tävla i lag att åka ut tillsammans heja på varandra fika och umgås. Stärker ju också gemenskapen i en förening. Ridningen är ju annars mest en individuell sport.
 
Min hund är konstig en del säger att hon vet att jag snart ska åka bort men jag vet inte......hon gnäller hela tiden och skall sitta/ligga i mitt knä eller bli buren. Hon är ett mycket stort plåster just nu. Hoppas bara att hon inte är med valpar magen hänger lite i så fall så kan det nog bara vara en skyldig - Trassel! Vi får hoppas att det inte är så för hur skulle det se ut. Pudel och Jack Russel?
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0