Regn o lera snart ett minne blott

Publicerat: 2013-11-19 Kl: 23:22:23 | I kategori: Allmänt

Lerigt och kladdigt överallt. Till helgen har jag sett att det ska bli minus grader och hoppas att det blir så för det är trist att trampa runt i kladdet.
Idag har vi hoppat och jag red som vanligt Bosson o Jaqueline. Tyvärr hinns det inte med att hoppa emellan träningarna + att vi har ju ganska mycket hoppning på ridskolan så det finns ju ingen mening med att de hoppas för mkt.
Sofia red Millet och min fina Demeter och de såg så fina ut båda två. Madde hoppade Magic och Shadow. Det gick också riktigt bra Magic är ju duktig att hoppa men behöver mycket mera utbildning. Han är riktigt fin emellanåt men är känslig och blir lätt stressad.
Det tar tid att utbilda och det gäller ju att inte ha för bråttom att låta honom gå på ridskolan. Men han får nog snart börja träna i någon grupp i veckan.
Imorgon hoppas jag hinna med att rida en del hästar.
Man hinner inte med så mkt de dagarna vi har hoppträning det är mycket som skall hinnas med på eftermiddagen då hoppningen tar hela förmiddagen. Om vi inte hade så bra hjälp i stallet så skulle dessa tisdagar vara ännu tuffare.
Vi har ju även en tillfällig konvalescent uppstallad som skall skrittas för hand varje dag. Men hon är väldigt snäll att gå med och det är ju tur. Hästar är snälla djur som kan stå i box i hela tiden och ändå vara snäll att leda den korta stund som en häst i boxvila får röra sig.
I helgen så skall det vara en kurs för alla flitiga funktionärer det ska bli kul!
 
I mellandagarna ska jag ha en ridweekend och där börjar det nu fyllas på med anmälningar. Så nu blir det efter denna helg ett längre uppehåll med kurser.
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0