Härlig träning

Publicerat: 2013-11-14 Kl: 22:47:52 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Här har det gått i full fart som vanligt så någon blogg har ej hunnits med.
Igår var jag o Madde på Segersta igen -  träning för Mads. Så kul och bra träning. Demeter utvecklas så otroligt och Mads tycker verkligen om henne så fin galopp! Det blev mkt fokus på galoppen och även byten! Hon var lite taggad igår och det var byggjobbare där och jobbade med deras "gubbhylla" urtjusig hörna på läktaren med tak och infra värme fantastiska möbler.
Skapad för medföljande män!
Demeter tyckte det var lagom spännande när de kröp på taket och skruvade.
Avslutade passet med travslutor på diagonalen som blev riktigt fina. Förra gången red vi slutor längs längs långsidan och den övningen har gett resultat.
Så bra träning Mads är verkligen noga och engagerad!
Hoppas vi hinner dit nästa vecka så vi får fortsätta med bytes jobbet för sedan ska den rödhåriga damen få lite vila. Men även jag då det snart är semester.
Rocco såg super fin ut då jag blev klar innan och hann titta då jag skrittade av.
 
Därefter var det bara att åka hem för att duscha och sedan iväg till nästa ställe. Finntorps gård och möte med tävlingskommitten i distriktet. Det blev ett långt möte då vi hade mycket att göra. Alla regler för allsvenskan samt DM skulle fixas till då vi ska samordna med Västmanland så att vi har samma regler.
 
Idag har jag ridit mina ston och även haft två roliga privatlektioner med fina hästar. Avslutat med mina kvälls lektioner så nu är det sovdags.
 
 
God natt
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0