Gegga :/

Publicerat: 2013-11-07 Kl: 22:12:52 | I kategori: Allmänt

Fy för kladdet som är ute nu :( pappa har kört massa grus idag men detär väl som "en piss i havet" eller vad säger man..
Jaja bara att gilla läget, förhoppningsvis blir det snart lite minusgrader som underlättar just den leriga biten i arbetet. Jag var som sagt på Segersta i tisdags - sjukt bra (och jobbig) träning med min stora stjärna - Rangun. Såg till att beta av några av de lektiner jag måste sitta med vid som en del i min utbildning till tränare också. Kul och nyttigt!
 
:D
 
Väl hemma igen (sent) hade jag ju Rocco kvar att rida så honom kom jag upp på vid kvart över nio och kan då säga att jag var ganska solo i ridhuset.. Sjukt fin häst - matte hade väl mycket inspiration! :)
 
Igår han jag med hela sex hästar!! Weeihoo - länge sedan men det gäller att vara effektiv för att hinna.. Lady, Rangun, Rocco, Magic, Palmir och Siri :D
 
Idag har jag klippt en häst (kul tycker jag - så länge de sköter sig förstås). Igår klippte jag ju Palmir och han blev skitsnygg rent ut sagt.
Rocco fick ut och galoppera av sig, inklusive ett par bocksprång såklart.. Hehe.. Rangun och Magic blev det dressyr för idag.
 
 
Calima är på gång igen.. Sofia började med hennes igångsättning förra veckan men hon har tappat mycket av den styrka vi just börjat få så det känns ju lite trist att få "börja om".  Mycket fin häst iaf!
 
Imorgon drar ett nytt weekend igång - ICA kommer och tränar loss hela helgen. Så då blir det en del städning av lokaler/rum och jag ska hinna laga massa mat då jag är borta  hela helgen så de andra får lite avlastning. :/ känns som det kan bli stressigt. Svängde iaf ihop två smarriga sockerkakor á la Madde idag till fikastunderna.
 
Har fyra hästar som är "MÅSTE" på så ska hinna med minst två på fm hade jag tänkt, ska klippa Rangun också.. Hoppas han är snäll mot mig..
 
Kram Madde
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0