Då var det igång igen..

Publicerat: 2013-05-13 Kl: 20:57:18 | I kategori: Allmänt

En ny vecka har kört igång i rasande fart, idag hade mor min lyckats klämma in en hel hög med saker samma dag :P Sadeldoktorn Jimmy kom på fm samtidigt som mamma hade två inbokade lektioner och skulle iväg o klippa sig efter lunch!
 
På fm red jag och syster ut på Melete & Thaleia , Melete fick träffa på grannens får för första gången vilket hon inte gillade helt - vi kan säga att hon blev LIVRÄDD. Stackarn, hjärtat slog i 180 och vi var uppe en sväng på bakbenen också.. Så där måste vi förbi snart igen så hon får vänja sig. Melete har ju verkligen varit superschyst under hela inridningen så nån gång måste det ju bli lite strul, och då blev det fåren som ställde till det.
Lammen är för övrigt så himmla söta och de for runt och stångades idag :)
 
Jag hann även mer ett ordentligt dressyrpass på utebanan med Rangun innan lunch, han har inte kännts som vanligt i munnen/handen sista veckan och i helgen provade jag att byta bridongbettet på kandaret  men det blev ingen skillnad. Idag red jag på träns och tog då det två-delade flöjtbettet som jag vet att han gillar. Tror dock att mycket av det jag känt handlar om att jag inte tränat riktigt ordentligt sedan innan tävlingen förra helgen, han har bland annat fått gå ut i skogen massor. Det kändes skillnad i handen men tog ändå en bra stund innan vi kom igenom och han blev sedan riktigt fin.
Ska fortsätta testa mig fram på kandaret så får vi se vad det slutar med..
 
Prinsen!
 
Efter lunchen fixade jag och syrran utestallet och tog sedan in alla hästar. Hon skulle rida ut med Mille så jag passade på att hänga på med Rocco, tror det var bra för honom med två ordentliga galoppass ute i naturen två dagar på raken. Positivt är att han är så mycket mer avspänd nu mot för bara några veckor sedan, och det beror ju också på att jag nu verkligen ridit ut mer med honom. Det är så mycket enklare och roligare nu när det inte är isigt eller lera överallt också.
Jag red även ut med mina söta måndagsbarn i eftermiddagssolen :)
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0