Två tävlingsdagar avklarade!

Publicerat: 2013-03-17 Kl: 10:46:44 | I kategori: Allmänt

Så duktiga vi är - Tävlingskomitén och alla goa klubbmedlemar som ställt upp och gjort dessa två dagar möjliga! Själv var jag tävlingsledare för gårdagens ponny-dressyr. Två egna klubbryttare var med och deltog, Lisa på Sun Sirocco och Ebba på två ridskoleponnyer Gordon & Ronjah. De gjorde båda fina ritter och skötte sig bra :)
Det märktes dock skillnad på att ha häst vs. ponny då det var ett par "incidenter" med sk. "ponnyföräldrar" vid gårdagens genomförande.
Nu är det ju alltid så att man kan omöjligt göra alla nöjda oavsett vad det gäller men jag tyckte att vi löste alla uppkomna problem på bästa vis.
 
Jag och Rocco vid tävlingen i februari..
 
På kvällen var jag bortbjuden på maskerad/födelsedagsfirande så jag blev att antal timmar sen då det egentligen började kl.18. Var inne vid halv åtta och så ska man göra sig iordning och ta sig dit - något som tog 1h (!) då vi hade vissa problem att hitta :/
 
Eftersom jag har ett par röda linser körde jag på vampyrtemat även denna gång och skulle då likna "Jane" (Dakota Fanning) i Twilight filmerna.
 
Detta var "modellen" tyckte jag lyckades ganska bra men ni får se mig på bild vid annat tillfälle då jag fortfarande inte har nån mobil så Anders tog en bild men måste ju föra över den till datorn också..
 
Trevlig söndag allesammans!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0