Träning träning träning!

Publicerat: 2013-03-05 Kl: 20:46:56 | I kategori: Allmänt

Idag har jag och Rocco haft vårt fjärde pass (på en vecka) för Nina! Hon kom idag till oss på Ekelund och då passade även syster och mamma på att vara med på Mille & Demeter. Rocco var fin även idag, efter hand så faller fler och fler bitar på plats och vi blir mer samspelta och strävar åt SAMMA håll - vilket kan vara en fördel när man rider :P
Han försökte sig på ett par undanmanövrar då det blev jobbigt men vi tog oss igenom det utan större bekymmer. Det är fortsatt mycket övergångar och öppnor, slutor som gäller. Jag försöker hela tiden att fokusera på mitt överliv och att få tillbaks axlarna och upp med hakan. Nina tycker iaf att det blivit stor skillnad på min ridning nu och att jag är säkrare, men måste våga rida hela vägen och ta igenom problemen NÄR de uppstår.
Har ju blivit ganska intensivt nu en vecka och denna vecka både mån och tis.. Får nu klara mig på egen hand och med mamma såklart till nästa måndag då hon kommer igen. Planen är också att jag SKA starta honom vid vår hemmatävling nästa fredag, tanken var först att inte rida men då Nina kommer att vara med på plats så känns det som dumt att låta bli. Vi måste ta tjuren vid hornen! :)
 
Foto: Stefanie von Hofsten
 
Förutom träningen med Rocco så har jag även hunnit rida ut en sväng på Thaleia, jag trodde hon skulle bli glad och pigg men hon höll sig lugn. Fia fick till och med stanna och vänta på oss, i ena galoppen drog hon dock till med ett par ordentliga bocksprång - BUSFIA!
 
Idag har jag även TRAVAT på lilla Melete, syster fick jogga bredvid och höll i en longerlina. Hon känns väldigt trevlig och någelunda stabil men ska väl inte säga för mycket. Jag hoppas kunna sätta fart med henne nu så vi kan visa henne på 3års testet men känns som lite kort om tid. Vi får väl se hur det hela utvecklas framöver :)
Måste se till att ta lite nya bilder på henne, denna är två år gammal.
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0