Snabbis!

Publicerat: 2013-03-13 Kl: 06:28:59 | I kategori: Allmänt

Morgoninlägg blir det nu!
Igår skulle vi kolla på en film vi hyrde i helgen då jag kommer att vara på Ekelund en hel del så det vore ju trist att lämna tillbaks filmen utan att ha sett den.. Även om jag rynkade på ögonbrynen redan i de första minuterna av filmen :/ (Senaste James Bond) Dock somnade båda två innan ens halva filmen passerat så vi gav upp och gick o la oss istället, inte så vanligt att jag börjar slumra - Anders däremot är expert på den punkten.
 hmm detta blev ju sådär :/ Något är fel med denna nya dator för även om jag vänder bilden innan så blir den såhär sned..
 
Som mamma skrev så var det hoppning igår och det var sjukt kul - speciellt med Elton! Jag bara log! Han tyckte det var så roligt och tog verkligen tag över hela den där långa banan som i alla fall låg på runt 90-100cm sista rundan. Modig ryttarinna!
Demeter var också fin men så är ju hon en annan typ av häst och SKA ju klara det där. Blir kul med så många hästar som ska hopptävlas under våren - INTE AV MIG dock! (fast man blir ju liite sugen) :P
 
Nu måste jag rulla mot stallet!
 
Trevlig onsdag allesammans
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0