Pay'n Jump

Publicerat: 2013-03-02 Kl: 20:29:03 | I kategori: Allmänt

I dag har vi anordnat en sk Pay'n Jump på Ekelund. Anmälningslistan har sett tunn ut, i måndags var det endast fyra anmälda ekipage. Det fyllde dock på under veckan och idag blev det nog totalt 18 starter :) Blandat lektionsryttare och privatryttare med egna hästar.
Mamma och Fia skötte "tävlingsbanan" och jag stod på framhoppningen.
Jag & Helios
 
Var ute i stallet till en privat lektion 9'45 och sedan har dagen rullat på med mockning, möte, rida, filma/hjälpa Fia då hon hoppade Pommes och så tävlingen. Red Rocco i ridhuset för första gången sedan jag fått hjälp av Nina - det gick riktigt bra- Jag red i HELA ridhuset och det kändes bra :)
Var på mig själv HELA tiden om sitsen - Nina hade lite att påpeka om min sits och det är ju egentligen saker jag är mycket medveten om själv men det stora problemet har ju varit Rocco och alla problem och motgångar har satt sina spår i min sits. Hur man känner sig och självförtroendet är ju inte något man kan se utifrån på samma vis som sitsen. Tror dock att på ett sätt varit bra att Nina trott jag varit räddare än vad jag kanske egentligen är för hon har verkligen varit pedagogisk och bra vid träningarna. Det var ju mamma som pratade med henne vid våra tävlingar, är val kanske också så att jag varit sjukt rädd men ändå ridit och det blivit fel.
Man kan ju vända och vrida på allt många gånger men jag är mycket nöjd med dagens pass och det kommer troligtvis att blir bakslag både en och två gånger men ju bättre det går därimellan och ju starkare vi två blir som ekipage desto lättare kommer jag att kunna hantera de situationer som dyker upp.
Hon är också mycket förtjust i Rocco och tycker han är en JÄTTEFIN häst och det känns extra kul :)
 
Sitsen, sitsen, sitsen - det är A & O i ridningen!
 
En gång i tiden..
 
För att komma vidare och inte falla tillbaks så kommer det att bli intensivt med Nina framöver. På måndag åker jag till Wisbohammar och på tisdag kommer hon till oss :)
 
För övrigt så går det toppen för Segersta - Mads & Jeanna i Frankrike. Fina vinster och placeringar för dem båda och senast idag vann Mads och Jimmy Shoo på över 72% och fick även sin första 10poängare!!
 
Trevlig lördagkväll :) MISSA INTE ÖPPET HUS IMORGON KL.15 på EKELUND!
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0