Kort

Publicerat: 2013-03-26 Kl: 21:53:47 | I kategori: Allmänt

Ett kort och snabbt får det bli.. Klockan är massor och jag har inte ens duschat ännu :/ Kom hem från Ekelund strax innan sju och sedan har det varit fullt upp!
 
Idag var Rangun som en DRÖM att rida - kanonfin och så mjuk och framme för hjälperna :) KUL! Rocco fick ett lite kortare pass i ridhuset på em, ville komma ut en sväng men då jag är berodende av att ha sällskap och det ej fanns något sällskap fick vi hålla oss inom fyra väggar även idag. :/ Trist.
Men imorgon ska vi iaf ut och lufta oss då jag ska och träna på Wisbohammar, Nina skulle egentligen kommit till oss men hon fick förhinder - jag lyckades dock lura till mig en tid efter lunch.
Pratade med Mads idag då jag tycker det är viktigt att tala om och berätta hur planen ser ut då det är honom jag fått träningshjälp av det sista halvåret. Han tyckte det var kanon med att jag nu fått hjälp av Nina då vi behöver kontinuitet och hjälp OFTA vilket blir svårt med Mads då han har svårt att komma hem till oss och det tar enormt mycket tid att åka ända till Segersta.
Jag är som ni säkert ändå vet mycket nöjd med träningen för Mads och hoppas kunna åka till honom någon gång ibland iaf och han har även träningar på SRK ibland.
Mads & "Rocco-look-a-like" Jimmy Shoo SEQ vid prisutdelningen på vårt meeting i sommras.
 
Hoppning för Erik på fm - det gick GRYMT bra! ;) Så himmla njd och stolt över mig själv och man märker verkligen vilken skillnad det gör att hoppa ofta. Idag var det en bana med långa linjer och anridningar - något jag egetnligen inte gillar då man får så lång tid på sig att fundera. Inga problem med det idag dock! :D
Elton gick som ett spjut - duktig som vanligt och vi avslutade med banan på runt 90cm. Alldeles lagom höjd :)
Man börjar nu verkligen märka hur allt arbete faktiskt utvecklat honom i hoppningen då han trotts sin lite lågställda exteriör och ganska lata intryck klarar övningarna utan större problem.
Jag & Elton i sommras på utebanan
 
Nästa häst ut var Demeter som var sjukt het till en början, har ju inte blivit så mycket ridning nu när mamma varit så sjuk. Erik gjorde en STOR tumme upp efter sista rundan och sa toppen nu hoppar vi inget mer. Så roligt! Med henne hoppade jag lite högre också - börjar känna mig allt säkrare i hoppningen och när Sofia hoppar sist med Mille på lite högre höjder så ser det inte fullt lika livsfarligt ut längre. "-Träning ger färdighet" som pappa så fint brukar säga..
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0