Sommarledigt på bloggen

Publicerat: 2013-07-20 Kl: 17:00:39 | I kategori: Allmänt

Hejsan
Ja här på bloggen är det stillsamt tänkte bara uppdatera er som följer oss läget i sommar-
Vi rider för glatta livet på alla hästarna peppar, peppar så har vi för tillfället bara en sårskadad häst i sommarvärmen och det är min "lilla" Hera. Hon kommer in för spolning av sår och pencillin varje dag och får slippa alla insekter ett tag.
Shadow den nya ponnyn har fallit på min lott denna veckan och det har då handlat om dressyr.
Bell´s Calima har tömkörts av mig och ridits av både Sofia o Madde och hon kommer att stanna hos oss är nu bestämt.
Mr Magic har nu gjort lite framsteg Madde red igår och han såg riktigt fin ut. Madde tyckte att det var stor skillnad från förra gången hon red.
Men vi har nu särat på kärleksparet Calima o Magic.
Jaqueline har fått komma hem går nu med Calima och nu är de som lång och lerhalm. Jaqueline är jättekär.....står och brunstar och är alldeles nerkissad på benen. Hästar är roliga.... Magic och Shadow har kamperat ihop och igår så släppte vi ihop dem med Bosson, Gent o Elton som vi hämtade hem för hovslagarbesök.
Jag red även Bosson och Jaqueline igår. Alla hästarna skall ju sättas igång nu till den 28 juli då startar ju först en dagkurs med Telia som har blivit 1 ½ dag de sover alltså över och på söndagkvällen startar första ridlägret upp. Detta lägret slutar på torsdagen den 1 augusti.
Demeter har jag i hårdträning nu inför Gripens meeting hon känns fin och blir starkare för var dag som går. Jag har tom hoppat henne i veckan och det kändes ju superbra och kul. Det är ju länge sedan jag hoppade vi har ju uppehåll med Erikträningen och "mina" hopphästar har ju haft semester.
Sofia har däremot hoppat flitigt på alla hästar och i onsdags så var hon hem till Erik och tränade på Pommes. Det var på gräs och hade tydligen gått mycket bra.
Idag har det varit lugnare har bara ridit ut på Demeter.
Ska se till att fixa en ny bild för Magic blir bara mer o mer lik Simsalabim. Han tom låter som honom. De nya hästarna hoppas vi kunna hoppa något i veckan som kommer. Shadow har i o f Madde hoppat flera ggr och det gör han jättebra. Han har ganska fin galopp faktiskt.
Godkväll
Ann
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0